Старши треньорът на Ботев Бруно Балтазар коментира успеха над Черно

...
Старши треньорът на Ботев Бруно Балтазар коментира успеха над Черно
Коментари Харесай

Балтазар: Много сладка победа в тежка седмица

Старши треньорът на Ботев Бруно Балтазар разяснява триумфа над Черно море във Варна.
Прочетете още
„ Имахме доста тежка седмица. Трудна и за управление, и за футболисти и за почитатели. Знаехме, че би трябвало да се подготвим добре за среща с доста тежък противник. Винаги е доста мъчно да се играе тук, само че знаехме по какъв начин да се възползваме от слабите страни на Черно море. Имаше доста страсти и сме щастливи, че спечелихме тези три точки. Вкарахме в основни моменти от мача, ударихме две греди и това ни носеше убеденост. Това беше като шахматен дуел сред мен и Илиан Илиев. Искам да видя втория жълт картон, тъй като съгласно мен е пресилен. След като останахме с човек по-малко, трябваше много да страдаме и се веселя, че спечелихме тази сладка победа ", изясни Балтазар.

" Тодор е най-хубавият футболист, който аз съм упражнявал досега. Като татко и човек разбирам избора му. Той имаше благоприятни условия да избира. С оглед на това, което му се случи през последните две години, разбирам неговото решение. Клубът му даде варианти и той избра. Не можем да се борим с Лудогорец финансово. Важно е бъдещето. Тодор Неделев е едно от най-големите имена в българския футбол, само че животът продължава “, прям бе треньорът за Неделев.

„ Където и да отиваме, против който и да играем, задачата е една – да побеждаваме. Можем да погледнем малко по-смело към седмото място, тъй като почитателите заслужават най-хубавото – мачовете в Европа “, счита той.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР