Старши треньорът на Бетис Мануел Пелегрини изрази задоволство от победата

...
Старши треньорът на Бетис Мануел Пелегрини изрази задоволство от победата
Коментари Харесай

Мануел Пелегрини: Превъзхождахме Рома почти през целия на мач

Старши треньорът на Бетис Мануел Пелегрини изрази удовлетворение от успеха с 2:1 над Рома, реализирана пред 60 000 фенове на Стадио Олимпико в Рим нощес. Успехът е трети следващ за андалусийците в група С на Лига Европа и тимът  съвсем си обезпечи първото място в групата.

„ Много съм удовлетворен от успеха, което е най-важното нещо. Доволен съм и от равнището на игра, което показахме, превъзхождахме Рома съвсем през целия мач. Мисля, че очевидно превъзхождахме „ джалоросите “, изключително през първото полувреме, когато те вкараха от дузпа. Второто полувреме беше по-равностойно, само че въпреки всичко играхме против мощен противник на неговия стадион “, разяснява Пелегрини.

„ Бетис в никакъв случай не играе за тъждество, опитваме се да наложим нашия жанр на игра на всички места. Имаме качества да се надиграваме с всеки. Да победиш Рома на техния стадион е позитивно нещо, само че ние имаме още по-високи цели “, сподели още Пелегрини.

Треньорът на Бетис не бърза да чества класиране за идната фаза и отхвърли да има спор с сътрудника си от Рома Жозе Моуриньо.

„ Още не сме се класирали за етапа на елиминациите. Да не бързаме да се радваме. Аз и Моу сме се срещали доста пъти в мачовете в испанската и британската лига, в никакъв случай не сме имали проблеми между тях “, сподели Пелегрини.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР