Старши треньорът на Берое Таня Гатева е уверена в способностите

...
Старши треньорът на Берое Таня Гатева е уверена в способностите
Коментари Харесай

Таня Гатева пред Sportal.bg: Берое няма проблем с кой ще играе на финала

Старши треньорът на Берое Таня Гатева е уверена в качествата на своя тим, който преследва трета поредна шампионска купа в женското състезание. Старозагорки стартират присъединяване си в плейофите през днешния ден с мач №1 от полуфиналната серия против Шампион 2006. Пред Sportal.bg Гатева съобщи, че отборът ѝ няма по какъв начин да подцени своя противник, като също по този начин даде прогноза за другия полуфинал, в който един против различен се изправят Монтана 2003 и Рилски състезател.

" За наслада, всички сме здрави. Настроението е доста положително. Нямаме загуба тази година, в действителност малко и мотивацията ни липсва, само че излизаме, с цел да станем първенци. Няма по какъв начин да подценим Шампион 2006 на полуфиналите. Даже концепцията ми е да дам игрово време и на нашите млади девойки. Берое няма проблем с кой ще играе на финала. Смятам, че другият полуфинал ще е в действителност забавен и там не се знае по какъв начин могат да се развият мачовете. Аз си мисля, че серията там ще доближи до трети мач ", показа Гатева.

Първата среща сред Берое и Шампион 2006 стартира през днешния ден от 15:00 в зала " Общинска " в Стара Загора и ще се излъчва онлайн в YouTube канала на БФБ. В серията се играе до две победи от три мача, като втората среща ще се организира в петък от 16:30 часа в зала " Триадица ".

Снимка: БФБ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР