Старши-треньорът на Беласица - Светлан Кондев, коментира загубата на неговия

...
Старши-треньорът на Беласица - Светлан Кондев, коментира загубата на неговия
Коментари Харесай

Кондев относно шансовете за спасение: Няма да бъде лесно

Старши-треньорът на Беласица - Светлан Кондев, разяснява загубата на неговия тим от Марек с 0:1. Наставникът на " комитите " съобщи, че е удовлетворен от представянето на своите футболисти, само че би трябвало да бъдат изчистени грешките.

" Изиграхме равностойно първо полувреме без положения през двете порти, до момента в който Марек не откри резултата след наша самостоятелна неточност. В такива мачове си личи характерът. Доволен съм от момчетата, само че тези неточности ни съпътстват от началото на шампионата и водят до неприятните резултати.

Липсва ни постоянството. След тази серия от 5 мача без загуба, мисля че не трябваше да им тежи на момчетата. Имаше прибързаност и раздразнителност, малко класа ни липсва ненапълно. Продължаваме да работим. 

Откакто съм с този тим, момчетата демонстрираха, че могат да се надиграват с всеки тим. Имаме неприятни резултати, само че това е част от футбола. С този темперамент, който го има в Петрич, тимът заслужава да остане в професионалния футбол. Ще създадем всичко допустимо да се спасим. Знаем, че няма да е елементарно ", сподели Кондев.
 Марек завоюва югозападното дерби против Беласица
Марек завоюва югозападното дерби против Беласица

Дупничани надвиха с 1:0 на " Бончук "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР