Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман сподели, че е

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман сподели, че е
Коментари Харесай

Нагелсман останал изненадан от дефанзивния подход на ПСЖ

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман показа, че е останал заинтригуван от прекомерно отбранителния метод на Пари Сен Жермен в мача сред двата отбора от осминафиналите на Шампионската лига на “Парк де Пренс ”. Баварците се постановиха с 1:0 и са любимци пред реванша на 8 март. 

“Играхме доста добре в първите 25 минути и контролирахме дуела. Можехме обаче да действаме малко по-директно. У мен остана чувството, че нашият тим беше сюрпризиран от това какъв брой дълготрайно владее топката и какъв брой прибрано играе ПСЖ. Знаех, че те ще изберат сходен метод, само че не чаках да са толкоз пасивни и да не се пробват да си върнат топката ”, разяснява Нагелсман. 

Той призна, че последните минути са били сложни за неговия отбор най-много поради включването на Килиан Мбапе. 

“Мбапе може да промени всеки мач безусловно самичък. След влизането му в игра, ПСЖ се разсъни. Те сигурно са по-добри с Мбапе, в сравнение с без него. За реванша имаме хрумвания по какъв начин да го спрем и по какъв начин да нараним противника ”, сподели още наставникът на Байерн.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР