Старши треньорът на Байер Леверкузен Чаби Алонсо говори след успеха

...
Старши треньорът на Байер Леверкузен Чаби Алонсо говори след успеха
Коментари Харесай

Чаби Алонсо: Шансовете ни за титлата? Ще говорим за това през май

Старши треньорът на Байер Леверкузен Чаби Алонсо приказва след триумфа на " аспирините " над Байерн Мюнхен с 3:0 в борбата на върха в 21-вия кръг на Бундеслигата.

Воденият от Алонсо отбор дръпна с чисти 5 точки на върха пред баварците, само че испанецът остана невъзмутим след огромния триумф и настоя, че първенецът ще се реши чак през месец май.
 Тухел след шамара от Байер (Леверкузен): Няма да губим вяра
Тухел след шамара от Байер (Леверкузен): Няма да губим вяра

Ето какво сподели

" Свършихме страхотна работа, дисциплината и сплотеността в тима бяха страхотни. Представянето като цяло беше чудесно, всички играчи демонстрираха, че са на ръба на своите благоприятни условия ", стартира Алонсо.

" Имахме задоволително шансове, до момента в който Байерн съвсем нямаше. Имаме страхотни тим и играчи. Това не мога да го направя самичък.

Имаме страхотна сила и това е най-важното. Няма загадка, играчите просто имат вяра, а ние желаеме да печелим още веднъж и още веднъж. Шансовете ни за купата? Ще приказваме за това през май. Сега просто би трябвало да бъдем реалисти и да стоим крепко стъпили на земята ", сподели още наставникът на Леверкузен.
 Байер (Леверкузен) - Байерн (Мюнхен) 3:0 в мач от Бундеслигата
Байер (Леверкузен) размаза възмутителен Байерн и се откъсна с 5 точки на върха в Бундеслигата

Ето по какъв начин се разви двубоят
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР