Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес иска каталунците да изравнят

...
Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес иска каталунците да изравнят
Коментари Харесай

Шави: Тен Хаг е свършил отлична работа, Юнайтед е от най-добрите отбори в Европа

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес желае каталунците да изравнят най-хубавото равнище на Манчестър Юнайтед от последните години и да покажат, че още веднъж са подготвени за огромни провокации, написа организация ДПА.

Двата състава приключиха при резултат 2:2 в първия дуел в Барселона от плейофите в Лига Европа, а тази вечер следва реваншът в Манчестър.

„ Първо би трябвало да подчертаем, че предходният мач беше доста сложен. В момента Манчестър Юнайтед е един от най-хубавите тимове в Европа, най-хубавият Юнайтед от последните години, те го демонстрират “, разяснява Шави преди мача.

„ Ерик загар Хаг е приключил отлична работа. Имат пристрастеност, темп, психическа конфигурация, които демонстрираха на „ Камп Ноу “ и ние би трябвало да бъдем изцяло конкурентни на тях “, добави испанският експерт.

„ Трябва да покажем същото самочувствие и интензитет, с цел да победим подобен огромен европейски тимове. Казвам на играчите, че напрежението е върху мен, тъй като аз съм треньорът. Давам всичко за такива мачове. Всички желаят да играят в сходна среда, само че споделям на състезателите да са спокойни и да управляват страстите си “, сподели още Шави Ернандес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР