Старши треньорът на Барселона Роналд Куман заяви, че най-важното в

...
Старши треньорът на Барселона Роналд Куман заяви, че най-важното в
Коментари Харесай

Куман: Най-важното е, че Меси остава в Барселона

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман съобщи, че най-важното сега е, че Лионел Меси остава на „ Камп Ноу “.

" Меси? Най-важното е, че той остава в Барселона “, показа Куман. " Не знам дали Лео ще бъде в положение да играе против Ювентус. Не единствено Лео, имаме и други играчи, които не са с нас на този стадий. Ще забележим дали ще са на наше разположение тази неделя в мача против Ювентус “, добави наставникът на каталунците.

Въпреки провалянето от Република България Залцбург той оцени работата на тима като „ доста позитивна “.

" За нас е по-добре да играем в тази среда, ние се намираме в интервал на подготовката и това, че се изправихме против противник, който играе с доста активност е страхотна подготовка за нас, тъй като трябваше да тичаме доста, на високо движение “, добави треньорът на Барселона.

" Не обичам да изгубвам, само че тази контрола беше идеална за стадия на подготовка, в който се намираме. Важно е да може да променяме схемата на игра, тъй като схемата с трима в отбрана ни даде доста през предходната година. Всички данни, които извлякохме от предходния сезон ни демонстрират, че тази система е била по-добра. Това не значи, че ще продължим да играем в скица 3-5-2, само че е значимо да се променяме в хода на мача, с цел да усложним противника. “

" Беше доста напрегната седмица с доста тренировки. Залцбург е тим, който към този момент стартира сезона в локалния шампионат, а в този момент на нас ни следва дуел против Ювентус. Все още ни липсват играчи, ще имаме мощен тим “, сподели още Роналд Куман.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР