Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде призова за спокойствие преди

...
Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде призова за спокойствие преди
Коментари Харесай

Валверде: А само преди месец хората се държаха за главите и се чудеха какво става с нас

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде прикани за успокоение преди следващия мач на своя отбор - против Ейбар във вторник вечер. След двете тежки загуби против Реал Мадрид за Суперкупата на Испания отборът се подвигна и сега е водач в Примера дивисион без изгубена точка.

“Всичко това значи, че футболът може да се трансформира всеки ден. Само преди месец доста хора се бяха хванали за главите и се чудеха какво за бога се случва с нас. Сега обаче хората са по-спокойни”, съобщи Валверде.
В тази връзка наставникът подсети, че играчите би трябвало да останат крепко стъпили на земята, тъй като нещата отново могат да се трансформират в отрицателна посока. “Нека да не се тревожим за бъдещето, тъй като всичко може да се обърне единствено в границите на седмица. Намираме се в поредност от три мача, от които към този момент взехме 6 точки. Остават ни още 3, само че за тази цел би трябвало да се изключим от цялата шумотевица и да се фокусираме върху това по какъв начин да спечелим”, сподели още Валверде.

Наставникът има вяра, че Луис Суарес още веднъж ще стартира да бележи гол след гол, тъй като по всякакъв начин се старае да си върне предходната форма пред вратата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР