Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде не смята, че отборът

...
Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде не смята, че отборът
Коментари Харесай

Валверде: Не забравяйте, че Рома победи Челси с 3:0

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде не счита, че тимът му ще има леко затруднение в лицето на Рома на фаза 1/4-финал в Шампионската лига. “Не искахме да играем в ШЛ против Севиля или Реал Мадрид. Рома обаче не е лек противник. Знаем добре техните благоприятни условия. Не забравяйте, че Рома победи Челси с 3:0 и изпревари Челси и Атлетико в групата си”, съобщи наставникът на конференция преди утрешната среща с Атлетик Билбао.

“Атлетик постоянно е рисков. За мен мачът ще бъде специфичен. Това са значими три точки. Обратното преброяване стартира и остават още 10 турнирни срещи. След паузата за национални тим ни следва ужасяващ месец април, в който доста неща ще се решат”, показа експертът. “Бускетс е най-хубавият футболист в света на своята позиция. Трудно ще го заместим. Ракитич се оправя доста добре, имаме и други опции”, сподели още Валверде.

Битката с баските “лъвове” е на следващия ден от 17,15 часа. Примера дивисион 29 кръг, неделя 18 март  Барселона 17:15предстои  Атлетик Билбао
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР