Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде не мисли, че преднината

...
Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде не мисли, че преднината
Коментари Харесай

Валверде: Не мисля, че Барса е фаворит в Ел Класико

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде не мисли, че преднината на отбора пред Реал (Мадрид) в класирането дава преднина на каталунците и ги прави любимец в утрешното Ел Класико.

Барселона е водач в класирането на Ла Лига, с 11 точки преднина пред първенеца Реал (Мадрид), който заема четвъртата позиция.

Шави: Меси е разпятието на Реал Мадрид

"Двата тима са напрегнат да завоюват този мач заради това, което значи. Не мисля, че сме любимци. Не можа да кажа, че единствено тъй като някой е по-назад в класирането, има по-голям напън върху него. Възможно е, само че не е от значително значение ", разяснява Валверде.

Меси - най-големият призрачен сън за "Сантиаго Бернабеу "

Реал победи Барселона в двете против за Суперкупата на Испания преди началото на сезона. След това каталунците са в серия от 24 мача без загуба във всички шампионати.

Треньорът на Барса няма победа на "Бернабеу " към този момент 12 години

"Ние сме малко по-добре, в сравнение с бяхме, когато играхме Суперкупата. Това е късмет да компенсираме представянето си в Суперкупата и да се изпробваме против нашия максимален противник ", добави треньорът на Барселона.

"Реал е толкоз мощен тим, че може да победи, даже когато сте в най-хубавата си моментна форма, а те също ще играят на своя стадион ", сподели още Валверде./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР