Старши-треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне пое отговорността за

...
Старши-треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне пое отговорността за
Коментари Харесай

Симеоне пое вината за издънката срещу Алавес

Старши-треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне пое отговорността за равенството против Алавес (1:1) като посетител. Алваро Мората откри за "дюшекчиите ", само че в края Лукас Перес донесе точката на домакините. По този метод Атлетико остана на трето място в Ла Лига, като изостава с две точки от Барселона, само че има и мач повече.

"Алавес направи превъзходен мач, а ние играхме едва преди почивката. През второто полувреме бяхме по-добри, отнемахме топката и атакувахме по фланговете. Ако играем по този начин и осъзнаем какво се случи през първото полувреме, ще е отлично ", показа Симеоне на конференцията след мача.

"Голът на Лукас беше приказен. Ние би трябвало да си извадим поучения. Ако един тим стартира зле мачовете си, виновността е на треньора, тъй като очевидно футболистите не са разбрали нещо както би трябвало ", съобщи той.

"Всички отбори се развиват. Алавес беше позволил единствено един гол на своя стадион, с който загуби от Севиля. Очаквахме, че ще е мъчно ", сподели още аржентинецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР