Старши треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини постави за цел

...
Старши треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини постави за цел
Коментари Харесай

Гасперини разкри коя е целта пред Аталанта

Старши треньорът на Аталанта Джан Пиеро Гасперини сложи за цел пред тима завръщане в европейските клубни шампионати, написа организация „ Ройтерс “. Тимът на Аталанта заема шесто място във краткотрайното класиране с 35 точки, на две от третото място, което се заема от Лацио.

„ Титла в Италия може да е много сложна задача, само че би трябвало да опитаме да се класираме за Европа “, сподели Гасперини пред кореспонденти.

„ Поне знаем, че ще останем в Серия А “, пошегува се експертът и добави, че само Наполи е надалеч напред пред съперниците си. „ Определено сме по-уверени в сравнение с преди няколко месеца “, добави Джан Пиеро Гасперини.

Аталанта ще одобри Сампдория през днешния ден в дуел то шампионата, а във вторник ще гостува на Интер в шампионата за Купата на Италия. Гасперини бе безапелационен, че няма да мисли за идната седмица преди днешната среща в Серия А. „ Сампдория е сложен тим и е основно да сме съсредоточени само върху този мач, а не да мислим за Интер. Няма да върша промени в състава “, сподели още старши треньорът на Аталанта.

Автор: Кремена Младенова/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР