Старши треньорът на Арда Кърджали Стамен Белчев сподели пред Мач

...
Старши треньорът на Арда Кърджали Стамен Белчев сподели пред Мач
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Арда и Славия няма с какво да се изненадат

Старши треньорът на Арда Кърджали Стамен Белчев показа пред " Мач Телеграф " упованията си за идното посещение на Славия.

Той разкри, че се надява положителното настроени и игра от успеха в последната среща над Локо Пд с 5:1 да ги види и при визитата на " белите " в София.
 Ивайло Стоянов ще свири ЦСКА - Берое
Ивайло Стоянов ще свири ЦСКА - Берое

Вижте всички назначения

" Очаквам да продължим с положителното показване от последния мач. Изправяме се против сериозен съперник, какъвто безспорно е Славия. Те вървят във възходяща линия, само че и ние показахме, че сме способни на това. В общи линии се познаваме добре с тима на " белите ". Мисля, че това ще е един тактически конфликт и детайлите ще решат неговия излаз. Няма с какво толкоз да се изненадаме, въпросът е да бъдем съсредоточени. Нормално след успеха над Локомотив Пд да е приповдигнато настроението, само че аз и момчетата сме крепко стъпили на земята. Има още доста неща върху, които би трябвало да работим и да подобряваме. Използвахме паузата за упражняваме и да надградим ", стартира Белчев.

" Още не е ясно дали ще мога да разгадавам на Ласана Ндиайе и Ел Мами Тетах. Получих увещание, че те ще са на линия за гостуването на Славия, само че на този стадий още нямам изясненост. Дано да получат картотеките си. Нямам кадрови проблеми като се изключи Иван Тилев, който изпитва леки болки и за него ще вземам решение в последният миг. Съставът ми е явен, имам може би две въпросителни. Чакаме да се приберат Давид Кики и Алекс Петков, които имаха задължения с националните си тимове и да забележим какво им е положението. Тетах беше също зает с националния тим на Мавритания и взе присъединяване в една от двете срещи ", показа Белчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР