Старши треньорът на Арда Александър Тунчев сподели, че грешките на

...
Старши треньорът на Арда Александър Тунчев сподели, че грешките на
Коментари Харесай

Тунчев: Берое ни победи заради наши грешки, те не направиха нищо кой знае какво

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев показа, че грешките на футболистите му са довели до провалянето с 0:2 в мач от 17-ия кръг на българското състезание.  

„ Обърка се началото на второто полувреме. Не знам в коя секунда ни вкараха гол. Берое не направи нищо, с цел да ни означи, а ние сами си го направихме това “, съобщи младият ментор минути след края на мача в Стара Загора.

Той показа, че ранният гол за Берое през второто полувреме е оказал въздействие на мача: „ Повлия това нещо, говорихме едно на полуврето, получи се друго. След гола Берое се беше прегрупирал в своята половина. Имахме 1-2 обстановки, само че не можахме да отбележим гол “.

„ Трябваше да изострим нещата в нахлуване. Контролирахме топката, само че не успявахме пред вратата им в центъра да изострим обстановката “, разяснява той головата отпадналост на Арда в мача.

„ Когато видяхме стартовите сформира и си казахме, че би трябвало да сме деликатни в средата, откъдето можеха да дойдат неточности. За жал, се случи тъкмо това “, сподели още Тунчев.

Относно развиването на Арда, наставникът бе безапелационен: „ Трябва да сведем грешките до мининум. Като игра не мога да кажа, че не съм неудовлетворен. Грешките, които позволяваме, ни костват тези точки “

„ Към момента не съм видял такова нещо, само че като не успяваш да побеждаваш, сигурно идва и това нещо “, сподели Тунчев по отношение на психическото положение на тима.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР