Старши треньорът на ансамбъла по художествена гимнастика Весела Димитрова заяви,

...
Старши треньорът на ансамбъла по художествена гимнастика Весела Димитрова заяви,
Коментари Харесай

Весела Димитрова: Световната купа в Баку не беше нашето състезание

Старши треньорът на ансамбъла по художествена гимнастика Весела Димитрова съобщи, че Световната купа в Баку (Азербайджан) през миналия уикенд не е било " надпреварата на тима ".

Тимът на България остана шести в многобоя, класира се на пето място на финала с пет обръча и на четвърто на две топки и три ленти. Грациите изненадващо останаха без отличие. Женина Трашлиева, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Радина Томова позволиха неточности във всичките си четири изигравания на двете композиции.

" Ами не беше нашето съревнование. Не се получиха и двете съчетания. Вторият ден по този начин беше малко по-добре, само че в действителност не беше това нашето съревнование. Надявам се Европейското състезание да е доста по-успешно от това, което направихме. Работим доста в тази тенденция, създали сме разбор, взели сме си не бих споделила поучения, знаем върху какво още би трябвало да работим, тъй че, уповавам се... имам вяра, че след три седмици ще бъде доста по добре ", сподели Димитрова при завръщането на отбора през днешния ден в София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР