Старши треньор номер 1 на България за 2020 коментира представянето

...
Старши треньор номер 1 на България за 2020 коментира представянето
Коментари Харесай

Киров: Стояхме добре на терена, трябва ни още един нападател

Старши треньор номер 1 на България за 2020 разяснява представянето на своя в първата контрола на отбора, провела се в Турция. Кърджалийци премериха сили с полския Заглембе (Любин ) и отстъпиха с 1:3.

“Оставам със смесени усеща. Направихме положителни неща в офанзива, само че допуснахме обикновени голове. Все още има отмалялост в нас, тъй като до преди 2 дни работихме съществено за физиката. Мисля, че не стояхме по никакъв начин зле, пресирахме добре, малко повече акуратност ни трябваше в завършващата фаза.

Лошото е, че получихме контузия. Никола Таравел ще отсъства към 2 седмици. Не видях да има чак такава огромна разлика в подготовката сред двата отбора, макар че за тях това е последна контрола, а за нас първа.

Има много върху какво да работим. Имаме работа в отбрана и при статичните положения. Имаме трима нови индивида в отбрана, градим нова централна двойка бранители. Има върху какво да се работи. Надявам се, да няма тръгващи си футболисти, би трябвало ни най-малко един човек в офанзива. Наблюдават се състезатели, водят се диалози, когато има обстоятелства, тогава ще говорим”, съобщи Киров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР