Старши комисар Константин Костов е новият директор на Областната дирекция

...
Старши комисар Константин Костов е новият директор на Областната дирекция
Коментари Харесай

МВР-Разград с нов шеф, след като старият поиска преназначение

Старши комисар Константин Костов е новият шеф на Областната дирекция на МВР-Разград. Той бе показан през днешния ден от заместник-главния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Стоян Темелакиев, оповестиха от полицията в регионалния град.

Досегашният шеф Ивайло Йовчев е преназначен на служба шеф отдел „ Административен “ в ОДМВР-Разград след подадено от него заявление. От името на управлението на Министерство на вътрешните работи основен комисар Темелакиев благодари на Ивайло Йовчев за дългогодишната работа и показа увереността си, че с опита и експертността, които е натрупал, той ще продължи да спомага за просперитета на Дирекцията в Разград.

„ В полицията персонален триумф няма. Всичко е плод на взаимни старания и обща работа “, сподели досегашният шеф и пожела сполучлива работа на старши комисар Костов.

Константин Костов постъпва в системата на Министерство на вътрешните работи през 2004 година като дознател в РПУ-Исперих. През 2008 година става шпионин, а през 2013 година - шеф група " Криминална полиция " в РУП-Исперих. Със заповед на Министъра на вътрешните работи през 2017 година е назначен за ВПД шеф на Районно ръководство - Исперих. През 2018 година става заместител шеф на ОДМВР-Разград. Считано от 1 февруари 2021 година е преназначен на служба шеф на ОДМВР-Разград.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР