Старши инспектор Иван Игнатов е новият заместник-директор на ОДМВР-Разград. Със

...
Старши инспектор Иван Игнатов е новият заместник-директор на ОДМВР-Разград. Със
Коментари Харесай

ОДМВР-Разград има нов заместник-директор

Старши контрольор Иван Игнатов е новият заместник-директор на ОДМВР-Разград . Със заповед на вътрешния министър той е краткотрайно преназначен на управителната служба със характерно название „ комисар “, считано от 1 февруари.

Комисар Иван Игнатов е роден през 1972 година в Разград . През 1991 година е назначен на служба „ служител на реда “. Цялата му професионална кариера е минала в системата на Министерство на вътрешните работи със стаж от 32 години . Последователно е заемал разнообразни длъжности в отдел „ Криминална полиция “.

Комисар Игнатов е приключил СМУ-МВР в Пазарджик и висше обучение по компетентност „ История “, с просветителна степен „ Магистър “. Преминал е професионална подготовка в Министерство на вътрешните работи по линия на оперативно-издирвателната активност. По време на службата е награждаван неведнъж с писмени похвали, оповестяване на признателност, благодарствени писма от жители. През 2022 година комисар Игнатов е награден с грамота от основния секретар на Министерство на вътрешните работи по отношение на откриване на тежко престъпно закононарушение с огромна социална значителност. Семеен с едно дете.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР