Староматният стафордширски град Тамуърт може да няма много забележителни атракции,

...
Староматният стафордширски град Тамуърт може да няма много забележителни атракции,
Коментари Харесай

„Посетих световноизвестния картофен микробус на Spudman – опашката от 10 сутринта беше луда“

Староматният стафордширски град Тамуърт може да няма доста забележителни атракции, с изключение на имението Drayton Manor. Но има един човек, който постепенно го слага на картата - и всичко това е с помощта на неговите световноизвестни картофи в яке.

39-годишният Бенджамин Джон Нюман се трансформира в вирусна сензация, известна като Spudman, с хора, пътуващи из свят, с цел да посети скромния му микробус за храна, сврян в неугледен градски център покрай Бирмингам.

Обсебените от картофите залагачи се редят непрекъснато на опашка, с цел да опитат от кухнята на Бен, като посетителите се стичат от най-далеч като Малайзия и Австралия. Един мъж от Бирмингам, толкоз обезверен от поправката си, предложи £75 за някой, който да стои и да го чака на опашката, с цел да избегне пропускането. Кралят на спуда продава колосалните 1500 татери дневно.

Една двойка зад мен пътува от Ръгби, малко по-малко от час пътешестване, с цел да отпразнува 40-ия рожден ден със специфичен Spudman. Друг мъж на опашката е пътувал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР