Старите хора по-скоро биха умрели, отколкото да оставят COVID-19 да

...
Старите хора по-скоро биха умрели, отколкото да оставят COVID-19 да
Коментари Харесай

Зам.-губернатор: Старите хора по-скоро биха умрели, за да не пострада икономиката на САЩ от COVID-19

Старите хора по-скоро биха умрели, в сравнение с да оставят COVID-19 да навреди на стопанската система на Съединените щати – това съобщи зам.-губернаторът на Тексас, 69-годишният републиканец Дан Патрик в изявление за „ Фокс нюз “.

„ Нека се върнем на работа, да живеем, дано бъдем по-умни. Тези от нас, които са на 70+, ще се погрижим за себе си “, съобщи Дан Патрик.
Битката с COVID-19 в Съединени американски щати: 70 млн. американци със възбрана да напущат дома си Паниката изпразва освен рафтовете с хранителни артикули и тоалетна хартия, а и магазините за оръжия
В ефира на „ Фокс нюз “ той прикани „ да не жертваме страната “.

По думите му зам.-губернаторът се тормози, че коронавирусът ще постави завършек на американския метод на живот вечно.

„ Никой не се е свързал с мен да ми каже „ Като по-възрастен жител, склонен ли сте да рискувате оцеляването си в подмяна на това Америка да остане същата за вашите деца и внуци “, разяснява Патрик. „ Ако има такава подмяна, с удоволствие бих приел! “, добавя той.

Шокиращитe мнения идват малко откакто американският президент Доналд Тръмп съобщи, че желае да отвори американската стопанска система след няколко седмици, вместо след месеци. Тръмп загатна, че икономическа рецесия би довела до повече гибел посредством самоубийство, да вземем за пример, в сравнение с световната пандемия от COVID-19.

Tx Lt Gov Dan Patrick says grandparents would be willing to die to save the economy for their grandchildren pic.twitter.com/wC3Ngvtsbj
— Andrew Lawrence (@ndrew_lawrence) March 24, 2020
Дан Патрик бурно поддържа мненията на Тръмп, като съобщи, че не желае цялата страна да се жертва.

„ Това значи цялостен колапс, криза, меланхолия, колапс на обществото ни, в случай че това продължи няколко месеца. Както сподели президента, линията на смъртност е ниска. Трябва ли да затворим цялата страна за това? Мисля, че можем да се върнем назад на работа “, добавя Патрик.

В изявлението той посочи, че скоро става на 70 и се намира във високо рисковата група на COVID-19, само че би жертвал живота си за неговите шестима внуци.


Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 220 2 3 4 Света 425059 2508 18944 109225 Заразени* Нови Починали България 220 2 3 Света 425059 2508 18944
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР