Starbucks обяви, че клиентите вече могат да носят свои собствени

...
Starbucks обяви, че клиентите вече могат да носят свои собствени
Коментари Харесай

Starbucks обяви ново правило. Клиентите ще го харесат

Starbucks разгласи, че клиентите към този момент могат да носят свои лични чаши, когато поръчват обичаната си напитка. Идеята не е напълно нова - компанията към този момент е предложила пластмасови чаши за многократна приложимост, които можете да закупите и да донесете, с цел да ги напълните. Разликата в този момент е, че компанията ще ви разреши да донесете всяка чаша. Точно по този начин, можете да вземете обичаната си чаша за пътешестване и Starbucks да я употребява за вашата поръчка, написа. 

" Клиентите във всички ръководени от компанията и участващи лицензирани магазини на Starbucks в Съединени американски щати и Канада могат да употребяват чистата си персонална чаша, когато поръчват в кафене, в колата или когато поръчват авансово с приложението Starbucks. Понеже по-голямата част от напитките на Starbucks, които се употребяват в придвижване, това значимо събитие отключва огромна опция за клиентите да избират артикули за многократна приложимост и поддържа уговорката на Starbucks да понижи отпадъците с 50 % до 2030 година ", обясни Starbucks за новата си политика в изказване

Компанията поставя старания за понижаване на отпадъците. Тя вече направи неща като редизайн на капачките на чашите си, с цел да отстрани сламките за множеството студени питиета. Започва да предлага чаши за многократна приложимост и дава на клиентите по-устойчиви варианти. Този финален ход удвоява тези старания.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР