Старата вражда с Дългия явно още тлее Слави Трифонов е искал

...
Старата вражда с Дългия явно още тлее
Слави Трифонов е искал
Коментари Харесай

Мръсни номера: Слави подлял вода на Халваджиян заради Госпо...

Старата омраза с Дългия очевидно още тлее

Слави Трифонов е желал " Господарите " да се реалокира в персоналната му телевизия " 7/8 TV ". Това разкриха братята Халваджиян по време на гостуването им при Йонислав Йотов - Тото, предават от blitz.bg

" Слави почна да ни звъни и на двамата по телефоните. Слави си сменил номерата. Ние 12 години не сме се чували. Звъни някакъв номер, аз не подвигам. Три пъти звъни, а на мен като звъни чужд номер, подвига асистентката ми, тя пък не го познала. На четвъртия път взимам аз слушалката, той вика: " От секретарки и асистентки аз не мога да те чуя теб.

 Ние 12 години не сме се чували. Каза, че е звънял и на брат ми, 12 години са минали, че сме одъртяли и, че е извънредно време е да заровим томахавките и да се забележим ", стартира описа Маги Халваджиян.

На въпрос дали е завършила драмата сред тях, Джуди посочи: " Ами той когато влезе в политиката, реши да я оправи тази драма. Таймингът е значим ".

" От там потегли всичко, когато ми се обади. Казах му: " Нали ни съдиш, а той продължи: " Преосмислих нещата, това беше малко откакто започва малкия екран му. Но остана единствено концепция (Прехвърлянето на " Господарите " в малкия екран на Слави - бел. ред.), те нямаха никакво бизнес предложение. Просто желаеха „ Господарите “ да са при тях, само че до на никое място не стигнахме ", описаха още братята.

Именно тогава е изработен и подкастът, в който Слави дава отговор на въпросите на Маги Халваджиян.

" Десет минути преди този момент се видяхме и му споделям: Няма да си приказваме за наш`те работи, за тях ще си приказваме на кафе. Тук ще ти задавам единствено въпроси, само че те апелирам, леко се усмихвай ".

  " Не знам за какво държи по този метод да наподобява. Прави смехории, само че даже и те са съществени. Не знам за какво счита, че е готино да е намусен ", разясниха още братята.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР