Старата сграда в центъра на града, която само преди месец

...
Старата сграда в центъра на града, която само преди месец
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 19 юли

Старата постройка в центъра на града, която единствено преди месец стана жертва на пожар, грози варненци и гостите на града. Около зданието край градинката до Кукления спектакъл видимо има заграждения, само че част от тях са отстранени и достъпът е изцяло свободен.

Считано от 21.07.2022 година влизат в действие промени в работното време и адресите на пунктовете за продажба и зареждане на карти за пътешестване с публичния превоз във Варна. Част от пунктовете затварят порти, излиза наяве от известието. От общи 13 пункта 6 преустановяват активност, а останалите 7 ще продължат да работят с ново работно време.

Бяла водна лилия се появи в Природен парк „ Златни пясъци “.Възстановяването на популацията на бялата водна лилия е знак за непорочност на местообитанията и води до завръщането на прелетни и непрекъснато гнездящи птици, сред които ръждив ангъч, дребен корморан, ръждива чапла, сива чапла, както и типовете блатна костенурка и елементарен тритон.

Хоспитализираните с COVID-19 във варненските лечебни заведения са 68. В интензивни отделения са настанени седем души. За момента няма огромен напън върху болничните заведения. Причина за това е и по-лекото протичане на преобладаващия сега вид на вируса.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР