Старата любов ръжда не хваща е стара житейска истина, която

...
Старата любов ръжда не хваща е стара житейска истина, която
Коментари Харесай

Старата любов ръжда не хваща! Радина прости за изневерите на Коко Каменаров

" Старата обич наслойка не хваща " е остаряла житейска истина, която се отнася изцяло за Коко Каменаров и Радина Червенова. Бившият началник на Българска национална телевизия е завършил с извънбрачната си връзка с близначката на Гергана Паси и се върна при брачната половинка си.

Любовта на Коко Каменаров и Радина Червенова се оказа по-силна от трудностите, които заставаха пред връзката им. Двамата още веднъж са дружно, макар че залозите за това не бяха по никакъв начин огромни. Папараците на " Уикенд " ги засякоха да крачат в тандем в центъра на София и по всичко личеше, че звездата на " Преди обед” и дългогодишна говорителка на " По света и у нас” е дала прошка предишните провинения на мъжа си.

Коко и Радина претърпяха най-голямото разтърсване в брака си преди към година. Тогава някогашният общоприет шеф на медията имаше извънбрачни връзки с Михаела Калайджиева - близначката на Гергана Паси, та даже се заприказва, че със брачната половинка му са пред бракоразвод. Днес обаче излиза наяве, че не е бил вдлъбнат чак толкоз мощно по непознатата жена, та да съсипе фамилията си. Авантюрата му не е прераснала в освен това от краткотрайна забежка.

Преди няколко дни сем. Каменарови попадна в обективите на папараците по какъв начин Коко паркираше автомобила си, а Радина му даваше упътвания от тротоара. Правеше усещане, че 57-годишният водещ е сменил мощния си джип мерцедес с по-скромно возило, само че и новата му кола е рискова, когато се ръководи под влияние на алкохол. За благополучие този ден журналистът изглеждаше изцяло здравомислещ и нямаше риск да провокира ПТП върху жълтите павета към Народния спектакъл. Припомняме, че преди години той получи присъда за шофиране в положение на замайване и даже книжката му беше отнета за дълъг интервал. Това бе и главната причина той да се раздели прибързано с поста си на началник в Българска национална телевизия.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР