Служители от полицията в Ню Йорк отидоха в два различни

...
Служители от полицията в Ню Йорк отидоха в два различни
Коментари Харесай

NYPD дава смразяваща информация след 56 арестувани в NYU, New School: „Има някой зад това движение“

Служители от полицията в Ню Йорк отидоха в два разнообразни университета в петък сутринта, с цел да разчистят анти-израелските пропагандатори и разпръскват демонстрациите, които организират в кампуса.

Служителите първо разчистиха лагер в Нюйоркския университет, където арестуваха няколко протестиращи и повикаха екипи за разчистване в региона, с цел да отстранен палатки и изметете боклука, оставен от протестиращите. След това полицията в Ню Йорк беше призована да предприеме сходни дейности в The New School в Ню Йорк. След интервенциите началникът на патрула на NYPD Джон Чел приказва с кореспонденти, с цел да удостовери, че NYPD е подхванала дейностите „ по искане на учебни президенти “ и в последна сметка е арестувала 56 души, без произшествия, сред двете учебни заведения.

NYPD Заместник-комисарят по интервенциите Каз Даутри също приказва с кореспонденти, като сподели, че има „ някой “ или „ някаква организация “ зад всеобщото придвижване, при което студенти и други протестиращи завладяват учебни заведения и ак...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР