Стара Загора. За 16-ти път в Бургас се проведe туристическа

...
Стара Загора. За 16-ти път в Бургас се проведe туристическа
Коментари Харесай

Стара Загора: Общината се представи на туристическа борса Вашата ваканция

Стара Загора. За 16-ти път в Бургас се проведe туристическа борса „ Вашата почивка “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Събитието се провежда от Бургаската районна туристическа асоциация, под патронажа на Министерството на туризма, Областния шеф на област Бургас и Община Бургас.
Акцентите на борса „ Вашата почивка “ тази година са ролята на общините в развиването на туристическия артикул, опциите за туризъм в трансграничния район България - Турция, както и тематиката за фрагментите в туризма.
Старозагорският общински туристически информативен център, взаимно със Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в Стара Загора, показва опциите за туризъм в града и района пред туроператори, участници и гости на ревюто. С осведомителни материали на щанда в изложбен център „ Флора “ в град Бургас са показани туристическите обекти, места за настаняване и конферентната база, заведения за хранене, атракции и благоприятни условия за развлечения на територията на града и общината. В съпътстващата стратегия на борсата е включена презентация на Стара Загора като туристическа дестинация.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР