Стара Загора. Възпитаници на Детска градина Ален мак“ спечелиха награди

...
Стара Загора. Възпитаници на Детска градина Ален мак“ спечелиха награди
Коментари Харесай

Стара Загора: Възпитаници на Детска градина „Ален мак“ спечелиха награди от конкурса за рисунка ,,Аз обичам Черно море

Стара Загора. Възпитаници на Детска градина „ Ален мак “ завоюваха награди от състезанието за рисунка,,Аз обичам Черно море ". Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . " Малките художници от Детска градина №25 „ Ален мак “ в Стара Загора се показаха ослепително в национални състезания за рисунки ", заяви шефът на градината Меглена Бакърджиева.
В състезанието,,Аз обичам Черно море ", който се организира в Несебър, са взели участие над 700 деца от цялата страна. Представителите на Детска градина „ Ален мак “ са шест и всички имат награди.
С първа премия е отличена рисунката на Дея Костова, три втори награди са връчени на Мартин Христов, Александър Иванов и Даная Донева. Николета Миткова и Виктория Христова са с поощрителни награди.
С отличие се завърна от Кърджали и Виктория Герджикова, която взе участие в състезанието,,Вълшебният свят на Родопите ". За рисунката си „ Родопско момиче “ тя е получила поощрителна грамота.
„ Всички художници са шестгодишни. Не зная дали е струпване на познания и умения, само че внезапно в четвърта група, децата започнаха да рисуват прелестно и да се радват на творбите си “, сподели още шефът. За това принос имат и учителките, които в допълнение работят с надарените създатели.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР