Стара Загора. Вътрешна дежурна комисия от завод Арсенал“ разследва причината

...
Стара Загора. Вътрешна дежурна комисия от завод Арсенал“ разследва причината
Коментари Харесай

Стара Загора: Вътрешна дежурна комисия от завод „Арсенал“ разследва причината за инцидента, при който загина 26-годишен мъж

Стара Загора. Вътрешна дежурна комисия от цех „ Арсенал “ проверява повода за случая, при който почина 26-годишен мъж. Това оповестиха от пресцентъра на Областна администрация - Стара Загора . Областният шеф Гергана Микова посети през днешния ден казнлъшкия вонен цех „ Арсенал “ във връзка със станалата към 10.20 тази заран тежка индустриална повреда в помещение на завод 130 на цех 3. При него един мъж на 26 години почина, а различен – на 46 години, получи тежки обгаряния. Микова беседва с изпълнителния шеф на сдружението Николай Ибушев.
На този стадий като причина за случая се показва зародило запалване при безредие на примес за димни гранати в бронирана кабина. Неспазване на софтуерната дисциплинираност и на инструкциите за сигурност най-вероятно са довели до гибелта на мъжа, който е бил в непосредствена непосредственост. Тежко потърпевшият му сътрудник е откаран в Клиниката по изгаряния в Пловдив.
Вътрешна дежурна комисия от завода проверява повода за случая. На мястото са представители на полицията и на РД ПБЗН. Извършва се замерване чистотата на въздуха. Данните сочат, че няма заплаха за служащите от завода.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР