Стара Загора. Управителят на Международния младежки център в Стара Загора

...
Стара Загора. Управителят на Международния младежки център в Стара Загора
Коментари Харесай

Управителят на Международния младежки център в Стара Загора участва в среща на младежките центрове в Европа

Стара Загора. Управителят на Международния юношески център в Стара Загора Весела Марева взе участие в годишната среща на Европейската платформа на младежките центрове със Знак за качество на Съвета на Европа. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .

В качеството си на началник на първия в България юношески център със Знак за качество на Съвета на Европа, Весела Марева се включи в двудневна работна среща, проведена от младежкия департамент на Съвета на Европа. По време на форума се дава опция за продан и шерване на познания и опит в младежкия бранш.

Срещата се организира в интервала 23-24 ноември в хибридна форма и в нея вземат участие над 30 специалисти от 14 страни.
Весела Марева показа информация за настоящата обстановка и провокациите пред младежкия бранш при организирането и провеждането на действия в хибридна среда. Тя акцентира изключителната поддръжка, която получава Международния юношески център от Община Стара Загора. За разлика от множеството юношески центрове в Европа, с помощта на институционалната поддръжка, която получава от страна на локалната общинска администрация, ММЦ съумява да обезпечи резистентност както на личния състав, по този начин и на дейностите.

В рамките на срещата бе показан и напредъка по осъществяването на дейностите в границите на план " Международен юношески център – мисли локално, действай световно! ", финансиран по стратегия „ Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи “, посредством Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР