Стара Загора падна жертва на истински червен“ тайфун. Първо над

...
Стара Загора падна жертва на истински червен“ тайфун. Първо над
Коментари Харесай

„Червен“ тайфун в Стара Загора

Стара Загора падна жертва на същински „ червен “ ураган. Първо над 3000 почитатели нападнаха града под Аязмото за първия пролетен мач против „ Верея “, а на терена ЦСКА окупира върха с 5:0. Поне за денонощие „ Лудогорец “ е втори в очакване на дуел със „ Славия “.

Фернандо Каранга е голов терминатор! Още в 3-ата минута бразилецът сподели на къде ще духа вятърът. След това майсторски заби и третото попадение, което бе под №50 за ЦСКА през сезона и 19-о на неговата сметка. Каранга обаче не е единствено изпълнител. Нападателят асистира за втория гол на Рафаел Енрике. А в последните 12 минути новите попълнения в офанзивата Роланд Алберг и Хеан Бланко дебютираха с по един гол.
ЦСКА не е позволил попадение към този момент 513 минути в Първа професионална лига! За последно Тодор Неделев от „ Ботев “ вкара от дузпа на „ алените “. А след този гол ЦСКА към този момент вкара 17 пъти!

„ В интерес на истината не убедихме доста като игра – сподели треньорът Стамен Белчев. – Има още какво да се желае. Но като за първи формален мач на годината е добре. Победата е безусловно заслужена. Мачът потегли добре и след втория гол беше въпрос на време да влезе третият. При нас огромният проблем е постоянството. Нямаме право да се съобразяваме с съперника. Има доста време до края на сезона. “
„ Верея “ победи на своя стадион „ Лудогорец “ и „ Левски “ през есента, само че против гранда от „ Армията “ приличаше повече на боксова круша в дебюта на новия си треньор Благомир Митрев. Засега „ Верея “ ще резервира мястото си в шестицата, само че при сходни продукции обстановката може да се промени.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР