Стара Загора. Община Стара Загора и Центъра за подкрепа за

...
Стара Загора. Община Стара Загора и Центъра за подкрепа за
Коментари Харесай

Община Стара Загора и Центъра за подкрепа за личностно развитие организират традиционния конкурс за сурвачки и рисунки „Сурва, Весела Година”

Стара Загора. Община Стара Загора и Центъра за поддръжка за личностно развиване (ЦПЛР) провеждат обичайния конкурс за сурвачки и рисунки „ Сурва, Весела Година ”. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .

Според регламента на състезанието в него могат да вземат участие възпитаници от І до VІІ клас разграничени в две групи: І група І-ІV клас и ІІ група V-VІІ клас.

Сурвачките би трябвало да бъдат направени от естествени материали, да носят българската национална традиция и да отразяват уменията, сръчността и познанията на децата за (без паспарту) без ограничаване в жанра – живопис и графика. Всеки участник може да показа до две рисунки.

Всяка творба би трябвало да е съпроводена със следната информация: трите имена на ученика, клас, учебно заведение, прецизен адрес и телефон, име на преподавателя.

Крайният период за предаване е 14 декември 2021 година в постройката на Център за поддръжка за личностно развиване на адрес: ул. ”Захарий Княжески ” 71 ет.3.

Компетентно жури ще оцени творбите, а резултатите ще бъдат регистрирани на 20.12.2021 година. Списъкът с наградените творби ще бъде оповестен в уеб страницата на ЦПЛР - Стара Загора и на страницата във Facebook.

Отличените участници, могат да получат своите награди от 21 до 23.12. 2021 година и от 04.01. до 07.01. 2022 година в ЦПЛР ул. „ Захарий Княжески ” №71 ет.3.

За спомагателна информация: тел.042 63 86 98, 042 62 90 62.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР