Стара Загора. Областният управител проф. Наско Василев се срещна днес

...
Стара Загора. Областният управител проф. Наско Василев се срещна днес
Коментари Харесай

В Стара Загора обсъдиха организация относно осигуряването на безопасно детско лято и спокойствие за родителите по време на лятната ваканция

Стара Загора. Областният шеф проф. Наско Василев се срещна през днешния ден с Петя Александрова, регионален координатор на Обединението на жените-социалистки, и Донка Динева, ръководител на Клуба на жените-социалистки в Стара Загора, оповестиха от пресцентъра на Областна администрация.

Срещата беше по самодейност на двете дами, които срещнаха проф. Василев с Позиция на тяхната организация по отношение на обезпечаването на безвредно детско лято и успокоение за родителите по време на лятната почивка.

В своята Позиция активистките на Обединението подчертават върху нуждата страната, институциите, общинските и контролните органи да вземат превантивни ограничения за запазване живота и здравето на децата в зоните за игри на деца, във водните и планински обекти, открити кътове и спортни площадки. Те приканват виновните институции да дават пълноценна информация за деца и родители по разнообразни канали по отношение на зоните за игри, охраняемите водни обекти и безвредните открити кътове и спортни площадки. В същото време дамите припомнят, че на неразрешените за къпане водни обекти би трябвало да бъдат сложени предупредителни и осведомителни табели, сочещи рестриктивните мерки, а на позволените басейни – разпоредбите за използването им и работното им време.
От Обединението на жените-социалистки оферират също в летните лагери, академии и на други публични места за отмора на подрастващите да се изясняват разпоредбите за придвижване и за прилагане на колела, електрически и двуколесни транспортни средства.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР