Стара Загора. На 8 септември 66-та Международна колоездачна обиколка ще

...
Стара Загора. На 8 септември 66-та Международна колоездачна обиколка ще
Коментари Харесай

Стара Загора: 66-ата Международна колоездачна обиколка ще премине през града на 8 септември

Стара Загора. На 8 септември 66-та Международна колоездачна обиколка ще дойде в Стара Загора, разгласен за „ Европейски град на спорта 2017 “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Предпоследният стадий на обиколката, който стартира от Ивайловград в 14.00 часа в посока Стара Загора, е с дължина 147.5 км.
На 08 септември 2017 година колоната ще влезе по бул. „ Свети Патриарх Евтимий ”, ще премине през кръстовището с бул. „ Цар Симеон Велики ” и се чака да финишира пред постройката на Община Стара Загора в към 18.00 часа. Там участниците ще бъдат посрещнати и ще бъдат наградени спечелилите в стадия. Очаква се в града да дойдат над 100 състезатели, а общо с екипите и съпътстващите гостите ще бъдат над 300.
От площада на 9 септември 2017 година, в 10.30 часа, ще бъде даден стартът на последния стадий до Пловдив. По бул. „ Цар Симеон Велики ” и бул. „ Свети Патриарх Евтимий ” колоната ще стигне до околовръстния път, в посока Богомилово – Пловдив.
Тази година уредниците заложиха на нетрадиционна обиколка на България. Първите стадии обиколиха северната част от България, а финалът е в южната част от страната.
Главен арбитър от страна на UCI - Международния колоездачен съюз е португалецът Луиш Лорейро.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР