Стара Загора. Малкият и среден бизнес са ключът към успеха

...
Стара Загора. Малкият и среден бизнес са ключът към успеха
Коментари Харесай

Европейски избори 2019 г.: Николай Диков, кандидат за евродепутат: Малкият и среден бизнес са ключът към силната икономика

Стара Загора. Малкият и междинен бизнес са ключът към триумфа в България. Само когато има мощно проспериращ дребен и междинен бизнес, може да има подем на стопанската система. Ще продължим да работим за развиването му, за повече вложения и нововъведения. Ще работим, с цел да създадем утрешния ден по-добър. Това сподели претендентът за евродепутат Николай Диков в една от компаниите за произвеждане на осветителни тела в Стара Загора, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Той обясни пред работещите в предприятието значимостта на участието ни в Европейския съюз и изгодите за страната. „ Преди беше доста по-трудно да се придвижват хора, артикули и услуги. Благодарение на Европейски Съюз имаме по-широк пазар и стопанската система се разрасна “, добави още Диков.
По време на срещата в една от огромните вериги строителни хипермаркети в страната претендентът за евродепутат прикани работещите да гласоподават, противопоставяйки се на езика на омразата. „ На 26 май предстоят доста значими избори. Те са значими не за партиите, а за всеки един от нас, тъй като няма по-добра платформа за развиването на страната ни от Европейския съюз “, прикани Николай Диков. Той разяснява хода на изпълняваните сега европроекти в Стара Загора, измежду които и този за центъра на града. Работещите се интересуваха от построяването на велоалея на реновирания с европейски средства надлез, водещ към работното им място. „ Тя ще бъде издигната и обвързвана със съществуващата все още веломрежа, която е общо 8 км в Стара Загора ”, изясни претендентът за евродепутат.
Той акцентира, че различен водещ приоритет и акцент в работата му е развиването и отбраната на комплекса “Марица изток ”, който е от изключителна значимост освен за района, а и за националната сигурност на страната ни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР