Стара вражда на нов глас предизвика поп певецът Миро Костадинов

...
Стара вражда на нов глас предизвика поп певецът Миро Костадинов
Коментари Харесай

Защо Миро Каризмата още мрази Руши Видинлиев?

Стара омраза на нов глас провокира поп артистът Миро Костадинов с изявлението си в народен ефир. Думите му бяха с подател по забравеният му сътрудник Руши Видинлиев, който през последните години повече се изявява като артист, в сравнение с като музикант и основател на нови песни.

Бившата дуетна половинка на „ Каризма “ възпламени фитила с рецензия към ария на сина на бизнесдамата Лора Виденлиева. Става въпрос за „ Хотел две звезди “, чийто кавър бе показан в „ Гласът на България “ от полуфиналиста Симеон Славев.

„ Парчето в никакъв случай не съм го причислявал към певческите осъществявания до през днешния ден. Но ти обаче го направи певчески, отлично! “, похвали гения Миро, а с думите си хвърли бомба към създателя на шлагера, засягайки го на тематика пеене, написа Галерия.

Дамите в екипа на музикалното риалити се пробваха да омекотят напрежението което Костадинов вкара. „ Това е едно от обичаните ми части, доста ме зарадва с този избор. Като подарък го одобрявам, изпя го доста добре, вкара страст, имаш доста сила на сцената “, отсече Дара.



16-годишният младеж, който е от тима на Мария Илиева бе поласкан от ментора си, че представянето му е върховен пилотаж и сигурно на Руши би му харесало доста.

„ Освен това ти си от най-добре пеещи реализатори на български и те приветствам за това “, поласка го още тя. Макар и до известна степен думите на Каризмата да поотшумяха в предаването на bTV, сеирджии в гилдията бързо припомниха, че още от зародиша на кариерите си, Миро и Руши не мелят брашно дружно.

„ Миро си е вълк единак, в никакъв случай, не е бил другар с никого от мъжете в шоубизнеса ни. Обаче с Руши в тези години се опита да се прихване като за сламка, само че въобще не беше позволен и това доста му накърни достолепието ”, напомнят източници. Според тях Каризмата желал да се отърка към неизтощимите финансови ресусрси на сътрудника си, само че номерът му не минал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР