Стара снимка от 90-те години на миналия век припомни за

...
Стара снимка от 90-те години на миналия век припомни за
Коментари Харесай

Уникален кадър! Вижте Гала преди 30 години СНИМКА

Стара фотография от 90-те години на предишния век напомни за шоуто „ Невада ”, което вървеше по единствената тогава телевизия- Българска национална телевизия, а след това се трансферира по Нова и красивите девойки, които бяха неизменима част от него.

В средата на архивното фото е Ася Статева, водещата на формата, която обаче по този начин и не доближи славата на първия водещ Къци Вапцаров. Вляво от нея се намира група от три девойки, а в средата е сегашната водеща на „ На кафе ” Гала, която стартира своята кариера точно от „ Невада ”. Наскоро тя разяснява, че в никакъв случай не е била стажантка в малкия екран, а напряко скочила в дълбокото като водеща, освен това онлайн.

Работата й в „ Невада ” обаче си е чиста проба стаж, тъй като в него нейната работа бе да се усмихва и до театралничи пред камерите към колелото на шанса. С просто око се вижда, че Гала е запазила стройната си фигура от преди 30 години, само че напълно обикновено е трансформирала прическата си. Гала през днешния ден чества рожден ден на работа.

Тя стана на 52 години и получи любовно обръщение от обичания си мъж Стефан. " Тя е Гала, само че за мен е синоним на ЛЮБОВ; минахме през доста и друго, а през днешния ден - на рождения й ден - поисквам на всеки да изпита същото! ", написа някогашният участник в " Биг Брадър ", написа hotnews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР