Стъпката е предприета на по-интензивните боеве около най-големите украински градове

...
Стъпката е предприета на по-интензивните боеве около най-големите украински градове
Коментари Харесай

Зеленски пуска затворници да се сражават за Украйна

Стъпката е подхваната на по-интензивните боеве към най-големите украински градове - Киев и Харков

В последната си тирада президентът на Украйна Владимир Зеленски разгласи, че ще освободи пандизчии, най-вече такива с военна подготовка, с цел да се бият против съветската войска.

"Украинци с действителен военен опит ще бъдат освободени от ареста. Те ще могат да изкупят виновността си в най-горещите точки на войната ", декларира Зеленски, представен от.

Стъпката е подхваната на по-интензивните боеве към най-големите украински градове - Киев и Харков. Тази вечер столицата на страната още веднъж е подложена на ракетни удари.

В исторически проект привикването на нарушители на фронта е постоянно срещана мярка в крайни обстановки. Ефективността ѝ обаче е противоречива, изключително в случай че над формированията не може да се упражнява благонадежден надзор.

Най-печалният образец е обвързван с Оскар Дирлевангер, който набира нарушители по време на Втората международна война, сформирайки нацистки наказателни отряди. Именно те правят едни от най-големите зверства по време на войната.

По същото време Съветският съюз освобождава голям брой пандизчии, с цел да ги изпрати на фронта. Обикновено на тях са били възлагани едни от най-опасните задачи, свързани с съвсем сигурна гибел. Това е една от аргументите и за по-голямата грубост, проявена от оживелите след бойните дейности.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР