Станков каза, че не намира разлика между подарък и подкуп.

...
Станков каза, че не намира разлика между подарък и подкуп.
Коментари Харесай

Компромат или разкритие за престъпления и зависимости е изтеклата...

Станков сподели, че не намира разлика сред подарък и рушвет. Той е на мнение, че приключването на информация е целеустремено. И добави, че във връзка с контрабандните канали би трябвало да се чака интернационално партньорство.

Янкулов уточни, че следствената загадка е комфортно опрощение, което дава неконтролирана власт на водещия следствието да реши какво и по кое време да даде като информация.

 

Той съобщи, че не може хора на висша държавна служба да получават скъпи дарове, защото по този метод се слагат според. Янкулов счита, че цялото управление на Министерство на вътрешните работи е било задоволително дискредитирано и министърът и основният секретар е трябвало да изоставен постовете си.

 

Припомняме, че Живко Коцев подаде оставка като основен секретар на Министерство на вътрешните работи предишния четвъртък. Ден по-късно обаче след диалог с тогавашния министър-председател в оставка Николай Денков я оттегл, като разгласи, че върху него е имало натиск от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата да подаде оставката си. 

Коцев разгласи, че е бил подложен на Калин Стоянов и висши прокурори да напусне поста си в Министерство на вътрешните работи.  държавно управление. Президентът Румен Радев е известен за оказвания върху Коцев напън, разгласи също в петък някогашният министър председател Николай Денков.

 

Премиерът в оставка Николай Денков пък подаде сигнал до прокурор Даниела Талева по случая с основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, оповестиха от Министерския съвет. Информиран за това е бил и министърът на правораздаването Атанас Славов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР