Станислава Василева от град Радиево стана красавицата, която грабна титлата

...
Станислава Василева от град Радиево стана красавицата, която грабна титлата
Коментари Харесай

Ето коя е новата Мисис България 2021

Станислава Василева от град Радиево стана хубавицата, която сграбчи купата „ Мисис България 2021 “. Омъжената българка има двама синове - Тодор и Георги, както и фамилен бизнес в областта на земеделието.

„ Сбъднах фантазията си! Чувството да носиш короната на Мисис България Вселена е неописуемо! Благодаря на хората, които повярваха в мен! На първо място на моето семейство – моята опора и най-силна поддръжка! На дизайнера на роклите ми София Борисова, на гримьора ми Христина Герасимова и на фризьора ми Ренета Георгиева. Не на последно място благодаря на уредниците за опцията да се включа в преживяването! “, сподели минути след коронясването си Станислава Василева.

Тя добави, че това, което сплотява всички участнички е не просто хубостта, а и желанието да бъдат посланици на положителното и да застават зад редица дела. Все още не е ясно къде ще се организира и международната конкуренция, на която радневката ще показва България.



Активно се занимава със спорт и обича да пътува, стана ясно на събитието, което се организира измежду 420 претенденти за короната на предварителния кастинг.

Специална комисия дефинира 14-те финалистки, които се бориха за купите „ Мисис България Universe “, „ Мисис България Еurоре “, „ Мисис България World “,,,Мисис България lnternational “.
Бяха определени и техни подгластнички. В първи и трети тур участничките излязоха с публични тоалети. Във втори тyp всяко от девойките имаше право да докара собствен непосредствен, който да увери журито в нейните качества. За победителката Станислава Василева на сцената излязоха брачният партньор и единият й наследник.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР