Станислав Тодоров е фаворит да ръководи един от предстоящите мачове

...
Станислав Тодоров е фаворит да ръководи един от предстоящите мачове
Коментари Харесай

Гласят Станислав Тодоров за съдия на Лудогорец - Левски

Станислав Тодоров е любимец да управлява един от идните мачове сред Лудогорец и Левски в Разград. Двата отбора ще се изправят на 1 декември в отсрочен мач от шестия кръг на Първа лига, а три дни по-късно ще премерят сили и в 1/8-финална среща за Купата на България. Тодоров е един от най-опитните съдии в българския футбол и една от упоменатите срещи ще бъде поверена на него, написа " Тема спорт ".

Мачът за Суперкупата на България сред Левски и Лудогорец бе управителен от Георги Кабаков и не е изключено той също да е измежду имената, които могат да надуват свирката на една от идните борби.

46-годишният рефер от Шумен управлява един мач на " сините " през сезона - успеха с 1:0 над Пирин Благоевград на " Герена " на 7 август. До момента в акцията той не е надувал свирката в дуел на разградчани.

През уикенда Тодоров получи наряд да управлява срещата от 1/8-финалите за Купата на България сред Локомотив София и Витоша Бистрица в понеделник, а отсроченият мач от петия кръг в събота сред Лудогорец и Славия бе поверен на Драгомир Драганов, което автоматизирано го вади от нарядите за идните конфликти сред " орлите " и " сините ".
 Дадоха Славия - Лудогорец на Драгомир Драганов
Дадоха Славия - Лудогорец на Драгомир Драганов

Мачът е отсрочен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР