Станислав Стоянов положи клетва като народен представител от парламентарната група

...
Станислав Стоянов положи клетва като народен представител от парламентарната група
Коментари Харесай

Станислав Стоянов положи клетва на мястото на Цветан Цветанов

Станислав Стоянов постави клетва като депутат от парламентарната група на ГЕРБ. Той влиза в Народното събрание от Четвърти изборен регион – Великотърновски, и заема мястото на подалия оставка Цветан Цветанов.


Стоянов е фамилен, с едно дете и има икономическо обучение. Занимава се със личен бизнес в рекламата.

На въпрос върху какво ще подчертава в работата си като народен представител, той отговори: „ Може би върху това, което съм учил и работя – туризъм, стопанска система. Моите ползи са свързани и с културно-историческото завещание на България “.

Стоянов акцентира, че към момента не е разговарял със зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, чието място заема, само че увери, че ще постави всички старания в работата си. „ Плашещо е, само че ще положа всички старания, с цел да оправдая упованията “, сподели още той.

Станислав Стоянов отхвърли да е имало какъвто и да било напън, с цел да се откажат всички, които са били преди него в листата на партията.

Депутатът Пламен Нунев пък оглави Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред още веднъж на мястото на Цветанов. На въпрос дали ръководителят на антикорупционната комисия би трябвало да се отдръпна поради абсурда с жилищата - Нунев съобщи, че не може да разяснява и добави, че от ГЕРБ имат морална отговорност и при всяка една такава обстановка вземат верните решения.
Пламен Нунев, ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред: Приоритетите, кореспондират с целите на държавното управление - минимизиране на опасности за вътрешна сигурност. На второ място миграционната политика. На последващо място - противодействието на проведената престъпност, тероризма, телефонните измами. Противодействие на битовата и стандартната престъпност.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР