Бивш танцов партньор на Джовани Перниче твърди, че й е

...
Бивш танцов партньор на Джовани Перниче твърди, че й е
Коментари Харесай

Бившият танцов партньор на Джовани Перниче от Strictly твърди, че „той й е правил ужасни неща“

Бивш танцов сътрудник на Джовани Перниче твърди, че й е правил „ ужасни неща “, до момента в който тя е работила с него.

Танцьорката Корина Травис преди този момент е работила с него на частни събития. Тя пусна изказване за звездата от Strictly Come Dancing измежду хаоса зад кулисите на танцовото съревнование. Джовани се озова посред изказвания за " корист " след последния си престой в шоуто.

По време на последния сериал той си партнираше с актрисата Аманда Абингтън, която напусна шоуто по-рано заради медицински аргументи. По-късно тя твърди, че е била диагностицирана с посттравматично стресово разстройство след времето си в Strictly и се оповестява, че е споделила на другари, че усеща Джовани " абразивен " с нея по време на подготовка.

Съобщава се също, че Аманда изисква с цел да видите фрагменти зад кулисите от времето, когато упражняват дружно. Беше казано, че BBC е почнало следствие във връзка с Джовани, откакто се твърди, че трима от някогашните му сътрудници са инструктирали юристи. Твърд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР