Станислав Станев сезира с писмо европейски лидери и институции относно

...
Станислав Станев сезира с писмо европейски лидери и институции относно
Коментари Харесай

Доктор по междунродно прави сезира Европа за платена кампания за сатанизиране на Гешев след ареста на руските шпиони

Станислав Станев сезира с писмо европейски водачи и институции по отношение на акция за сатанизиране на основния прокурор Иван Гешев:
На вниманието на Урсула фон дер Лайен - ръководител на Европейската комисия
Вера Юрова - комисар по полезностите и прозрачността
Дидие Рейндърс - комисар по правораздаването
Манфред Вебер - ръководител на групата на ЕПП
Ираткс Гарсия Перес - ръководител на Групата на социалистите и демократите

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА, Във време, когато Европа видя същинското лице на Русия и стартира да се замисля какъв брой дълго е жертва на личната си доброжелателност и доверие, желая да обърна вниманието ви към обстановката с правораздаването в България.

Въпросите са свързани, а повода да се интересувам от вас е, че мисля, че българските жители, в това число евродепутати, ви заблуждават. Вече съвсем две години България води интензивна медийна и политическа акция против основния прокурор - господин Иван Гешев.

Това е акция, която се пробва да го сатанизира освен в очите на българското общество, само че и във вашите показа. Агресията против него ескалира, откакто българската прокуратура, на която е шефът, хвана съветски шпиони и им повдигна обвиняване. Част от тези шпиони са хванати в администрацията на българския президент.

Точно това алармираха обществени персони и политици с демократична изразителност да започват огромна и интензивна медийна и обществена акция против него. Абсолютно съм сигурен, че такава нападателна и всеобхватна самодейност не е и не може да бъде безвъзмездна. Нямам директни доказателства кой и по какъв начин финансира това.

Но отговорът на въпроса е " кой има изгода ". Очевидно е, че тези, които получават пари, с цел да продадат български, европейски и натовски секрети на Русия, имат изгода да смъкват Главния прокурор. Интерес са и тези видни фигури, против които българската страна е повдигнала обвинявания, заради което са избягали.

Очевидно е, че ползите на Русия и тези бегълци от правораздаването съответстват, само че това е разбираемо. Тъжното е, че хора, на които вярвате, употребяват доверието ви, с цел да манипулират и заблужда Можете да бъдете сигурни, че резултатът, който целят, не е сигурен и постоянен Европейски съюз, а Европа със недостатъци и зависимости.

За страдание мога да кажа, че сега Главният прокурор на Р България остана последният важен дирек в битката с престъпността и вражеските шпиони. С реториката си българското държавно управление към този момент съвсем година е във вражеския тим.

Въпросът дали Иван Гешев ще задържи поста си е вътрешен за Република България и зависи най-вече от това дали българската правосъдна система в лицето на Висшия правосъден съвет ще прояви почитание към закона или ще пречупи във фаса e на пропагандата и фейка Новини.

Просто желаех да ви дам опция да видите другата позиция и да знаете, че с изключение на мошениците, които получават финансиране от налозите на европейските данъкоплатеци, да лъжат, има и друга действителност.

Надяваме се, че няма да бъдем предадени от вас и да не бъдете употребявани от вътрешни и външни сили, които желаят освен слаба България, само че и слаб Европейски съюз.

С почитание, adv. Stanislav Stanev Доктор по интернационално право и интернационалните връзки без задължения към политическите партии
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР