Станислав Шопов е един от талантливите и скромни футболисти, от

...
Станислав Шопов е един от талантливите и скромни футболисти, от
Коментари Харесай

Станислав Шопов: Всички в Нидерландия знаят ЦСКА

Станислав Шопов е един от надарените и скромни футболисти, от които България има потребност. Все още млад и при започване на своя път, той е твърдо решен да работи крепко и да се развива във всяко отношение, с цел да оправдае доверието и очакванията, които съпътстват името му. След като прекарва последните две години в Нидерландия, в този момент е признателен, че в ЦСКА има опция да играе и тренира на най-високо равнище.

„ Всички в Нидерландия знаят ЦСКА. Щастлив съм, че съм тук! ”, изрично споделя Станислав Шопов. За успеха над Ботев и възприятието целият стадион да те изпрати с овации, за задачите на “червените ” и поддръжката от треньори и съотборници, както и още: 

„ Отборът на Ботев Пловдив се беше подготвил доста добре. Те бяха определени същата като нашата скица и стана борба на терена. В последна сметка ние спечелихме. В автобусът си казахме, че тази победа е доста значима за нас и предстоят още три тежки гостувания, които би трябвало да вземем.

Чувството е необикновено, когато и от двете публики те приветстват, за което съм им признателен. Със сигурност бе по-емоционално за мен, тъй като аз съм израснал в Ботев и съм признателен за уважението.

Ние упражняваме цяла седмица, с цел да зарадваме тези хора, които идват да ни гледат. Те са нашия 12-ти състезател. За нас в ЦСКА единствено и само успеха е значима. Дали побеждаваме или губим, би трябвало незабавно да мислим за идващия мач.  

Лично за мен се оправяме добре със схемата 3-5-2. С Лудогорец, Хебър и Ботев Пловдив се справихме доста добре, само че ние като футболисти би трябвало да се съобразяваме с решенията на треньора. Ако ние играем добре няма кой да ни спре.

В Нидерландия бяха доста здрави тренировките, само че тук в ЦСКА са е по-тежко. Не скърбя, че се върнах, тъй като играя за най-хубавия тим в България “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР