Станимир Стоилов загатна, че може да не остане начело на

...
Станимир Стоилов загатна, че може да не остане начело на
Коментари Харесай

Мъри: Имам много оферти, предложение за нов договор с Астана не е сред тях

Станимир Стоилов загатна, че може да не остане отпред на Астана, откакто обезпечи четвърта поредна купа за отбора си в шампионата на Казахстан.

Бившият ментор на Левски загатна за съществени финансови проблеми в тима и призна, че все още няма ново предложение от управлението на клуба.

 Снимка 318919
Източник:

" Чудесно е, че повдигате този въпрос. През целия шампионат не сме получили нито един бонус. Имаше закъснение на награди от предишния сезон. Това не е съществено, тъй като ние изпълняваме всички сложени задания. Може би нашите спонсори не се интересуват от това.

Футболистите ми са положителни момчета, до този миг те не са споделили нито дума по отношение на това. Мисля, че този проблем би трябвало да бъде решен час по-скоро. Затова в този момент не можем да приказваме за каквито и да
бонуси за извоюваната купа. В последните три години Астана вкара доста пари в Казахстан, само че проблемите си остават.

 Астана победи Акжайк с 2:0
Станимир Стоилов записа името си със златни букви в историята на Казахстан, Астана стана първенец за четвърти път подред

Тимът на Мъри победи Акжайк и победи с купата

Както към този момент споделих, до този миг не съм получил ново предложение за контракт. В Европа има доста положителни треньори. Астана може да откри нов треньор, който да изведе клуба до нови достижения. Това е въпрос за клуба.

Не споделям, че в случай че ми предложат ново контракт ще остана. В момента имам доста предложения от други клубове ", съобщи Стоилов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР