Станимир Стоилов коментира загубата с 1:2 от Славия“ на стадион

...
Станимир Стоилов коментира загубата с 1:2 от Славия“ на стадион
Коментари Харесай

Стоилов: Откъм агресия и динамика имаше проблеми

Станимир Стоилов разяснява загубата с 1:2 от „ Славия “ на стадион „ Александър Шаламанов “.

„ Причините търсим напълно в нас. Не можахме да намерим решение в атакуващите дейности, „ Славия “ се беше групирал и използваше всяка опция за контраофанзива. Имахме нашите обстановки и при 0:0 да отбележим гол. Когато съперникът е добре затворен, става по-трудно и по-трудно. Не бяхме задоволително добре настроени за мачове, които са решителни. Явно не съумях да дам задоволително обяснения на тима, намирам виновността в себе си. От към експанзия и динамичност имаше проблеми. Всички мачове, в които съперникът е добре групиран, мъчно намираме решение. Проблем си е. Трябва или да матираш с първата обстановка, която имаш, или да не допускаш неточности “, сподели след провалянето Стоилов.

„ И през днешния ден стигнахме до обстановки, само че не успяхме да ги приключим. Не ми харесва упоритостта и експанзията, с която играехме в този значим мач. Явно не можем да отговорим на напрежението “, продължи той.

„ Според мен прекомерно обикновени самостоятелни неточности за футболисти на „ Левски “. Даже е обидно. Няма време доста за работа, тъй като през три дни има мачове. Ние загубихме мачовете в столицата. Това не е обикновено за тим с огромни цели. Явно би трябвало да смъква задачите, тъй като тимът не може да скочи на това равнище, което ми се желае “.

„ Ние чак толкоз доста мачове не сме изиграли, че да се оплакваме. Повечето проблеми ни бяха от характера, упоритостите. Като кондиция по този начин и по този начин протичахме нужните километри. Идеите в подаванията ни бягат. Тези неща желаят време “.

„ Явно, че макар желанието ми да играем още по-агресивно, не се получават нещата, ще забележим по какъв начин ще се поправят “, сподели още треньорът на „ сините “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР