Станимир Стоилов, бившият треньор на Левски, дал от своя джоб

...
Станимир Стоилов, бившият треньор на Левски, дал от своя джоб
Коментари Харесай

Станимир Стоилов сам платил отборна премия за победа над ЦСКА

Станимир Стоилов, някогашният треньор на Левски, дал от своя джоб по 1000 лв. награда на хората от тима след багра през есента с 2:0 над ЦСКА, написа в днешния си брой " Мач Телеграф ". Това му коствало към 30 бона, само че играчите, хората от екипа му и клубни чиновници останали удовлетворени.
 Левски мотае Мъри с последната заплата, сякаш станало неточност
Левски мотае Мъри с последната заплата, сякаш станало неточност

А дали е по този начин?

От управлението нямало обещани бонуси за обособени мачове, само че след мача в съблекалнята тарторът Ивелин Попов си направил устата за малко кеш, когато там влезнал притежателят Наско Сираков. Подканен от Попето да възнагради тима, Сираков се измъкнал с усмивка: " Какъв бонус, вие до 75-ата мин. ми скъсахте нервите! "

Стоилов, наясно с деликатната обстановка с финансите на Левски, на другия ден със свои пари изплатил награди, оповестява " Мач Телеграф ".
 Левски U14 получи златните си медали
Левски U14 получи златните си медали

За извоюваното Столично състезание

Самият Мъри към момента не си е получил последната заплата от " Герена " откакто напусна клуба по взаимно единодушие на 8 април. Той трябвало да вземе на 20 април възнаграждението си за март, като от клуба увериха, че забавянето е провокирано от неточност, която ще бъде изчистена. Същевременно хората от екипа на Стоилов, напуснали дружно с него, към този момент са си получили парите за март.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР