Станимир Гъмов може да е забавен и център на компанията,

...
Станимир Гъмов може да е забавен и център на компанията,
Коментари Харесай

Безскрупулен! Станимир Гъмов разбива една връзка, за да мърсува на стари години с млада актриса

Станимир Гъмов може да е занимателен и център на компанията, само че животът му е цялостен безпорядък. След като се провали в брака, той продължава да търси огромната обич.

Към момента се е спрял на много по-млада от него колежка. Става въпрос за куклената актриса Стиляна Маркова, която от известно време е новата възлюбена на Гъмича.

Проблемът е, че Маркова е обвързана, само че това не стопира сътрудника й да я смъква с всички сили. Двамата се срещали най-вече нощем, с цел да не узнае гаджето на актрисата.

Очевидно на 48-годишния Станимир Гъмов не му пука, че разрушава връзка на младежи. Стиляна не е на повече от 30 година и се допуска, че мъжът до нея също е към нейната възраст.

Бившият брат даже се хвалел наляво и надясно, че е забил младо гадже, с което ще живее. По този метод той излага възлюбената си, защото рискува гаджето й да разбере от него, че има ухажор, а не от самата нея.

Това не е първата връзка, която кукленият артист разрушава. През последните 20 години той изживя бурна младост, цялостна с дами, купони и напивания до зори. В резултат изхаби всичките си пари и сега живее напълно непретенциозно.

Именно парите бяха повода преди 7 години да не успее да смъкна фолк дивата Преслава. Двамата станаха доста близки във „ ВИП Брадър “, само че певицата не пожела да заформи връзка с някого, който тя да устоя.

С течение на времето Гъмов се ориентира единствено към доста по-млади от него дами, тъй като сериозна жена не би го погледнала с пиянските му изцепки и безпределно некавалерско държание. Зрителите на „ Биг Брадър “ още помнят по какъв начин наскърбяваше в лицето Джулиана Гани, не че тя не си го заслужава по принцип. Кичка Бодурова пък наричаше „ овча кожа “.

Към новата си възлюбена Гъмов също показва много пошло държание. Той я назовава в обществените мрежи „ м@нгал “ и се заяжда непрекъснато. Дори е написал да му върне чаршафите, което е огромен удар за нея, тъй като по този начин гаджето й става обществено опозорено, че са му поставили рога.

На Гъмича обаче не му пука за нищо и никого. Той не спря да пие внушителни дози уиски даже поради сина си и по този начин и не стана по-добър татко. Очевидно целите при него са наливане от заран до вечер, забиване на млади мадами и понякога работа в театъра.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР