Стане ли дума за живота на човека до нас, в

...
Стане ли дума за живота на човека до нас, в
Коментари Харесай

Как да разбираме мъжете по-добре?

Стане ли дума за живота на индивида до нас, в доста случаи ние просто ставаме инцидентни " очевидци ", като слушаме какво ни приказва той, без същински да го разбираме.

За да се поставиш на мястото на мъжа до теб по-добре, ти предлагаме няколко съвета, с които да експериментираш и да видиш резултата!

 мъжете

Мъжете са чувствителни, пробвай се да се съобразиш с това

Истината е, че мъжете не са безчувствени или безсърдечни, а в противен случай - замислят се както за твоите усеща, по този начин и постоянно си патят от личните си страсти. Разбира се, не би трябвало да изхождаш от личните си страсти, а в противен случай - двамата ще се познавате толкоз добре, че на теб ще ти е ясно по кое време си прекалила и наранила възприятията му и по кое време не. 

Лоялни са в мисленето и в дейностите

 мъжете

Според най-новото проучаване, статистически мъжете са също толкоз лоялни към колегата, колкото и дамите. Затова би трябвало, поучават психолози, да мериш нещата съгласно личните си дейности. Тоест в една връзка вие би трябвало да сте огледало един на различен - каквито граници си поставяш ти, такива ще си слага и той.

Те харесват женствени фигури и естествени тела

Не всички мъже си падат по дами вид " манекенки ", като даже множеството избират естествените форми. Ето за какво няма смисъл да размишляваш над това какво е желал да каже за фигурата ти, а просто по принцип да си с настройката, че той те харесва такава, каквато си. 

 мъжете

Мъжете демонстрират, че те харесват, като ти оказват помощ

Егото при дамите е съвсем толкоз огромно, колкото и при мъжете, ето за какво доста постоянно ние отхвърляме помощ. В същото време, обаче, мъжете биха се радвали на това да ти оказват помощ във всяка обстановка, даже дружно да седнете и да решите даден проблем. Така че идващия път, в който ти потрябва съвет, обърни се към половинката си.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР